avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis auto

Mi s-a suspendat permisul auto pentru neacordare prioritate,respectiv pentru nerespectarea indicatorului ,,cedeaza trecerea,, pentru o perioada de 60 de zile.
Am contestat procesul verbal la judecatoria sector 1 Bucuresti( in Bucuresti mi s-a retinut permisul) iar solutia a fost -respingere in data de 09.10.2014.
Intrebarile mele sunt:
1)Cand si unde predau permisul?

2) Cand pot sa fac cerere de reducere si unde? Mentionez ca domiciliul il am in Slobozia,Ialomita.
Cel mai recent răspuns: AniFlorea , utilizator 08:43, 13 Octombrie 2014
1. In Bucuresti, cat mai curand cu atat mai repede. Din Bucuresti il trimit ei in Slobozia, dupa aia.
2. In Slobozia, dupa 30 de zile de cand ati depus permisul, cu conditia principala sa luati testul. Intai luati testul si dupa aceea faceti cerere de reducere.
Multumesc! Am totusi o nelamurire,am inteles ca permisul nu.l pot preda decat dupa ce sentinta este definitiva si irevocabila,iar asta se intampla dupa cele 30 de zile, in care am dreptul la apel.Chiar nu stiu ce sa fac!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua .cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ... mariamihaela12345 mariamihaela12345 Buna ziua .Cum poate fi recuperat un permis suspendat mai repede ? Am permisul suspendat pe 60 de zile pentru neacordare de prioritate Daca astept 60 de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis, perioada. mariustz mariustz Bun gasit, Am ramas fara permis pentru depasire pe linie continua. Agentul mi-a spus urmatoarele lucruri: 1. Fiindca sunt incepator, o sa raman fara ... (vezi toată discuția)
Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile ... crys001 crys001 Articolul 221 din regulamentul rutier este valabil in conditiile aplicarii noului cod rutier di 2024?Concret mi s-a retinut permisul 90 zile pentru neacordare ... (vezi toată discuția)