avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montaj ct
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montaj ct

Buna seara ! Am montat o centrala de apartament cu o firma care a solicitat ca acte o copie de buletin, una dupa actul casei si o factura de gaze. Dupa montaj presedintele asociatiei imi spune ca nu am acordul asociatie, ca am 300 de lei datorie la intretinere. Aveam nevoie de acordul asociatiei avand in vedere ca apartamentul e debransat de 2 ani si am contor individual de gaz?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:09, 11 Octombrie 2014
Debransarea apartamentului in urma cu 2 ani,s-a realizat cu acordul scris al asociatiei de proprietari exprimat prin hotararea adunarii generale ?
Aveti documentul de debransare emis de furnizorul de agent termic ?
Avem un act de la firma care a efectuat debransarea si care este si la asociatie. La noi nu mai este agent termic (braila nu mai are CET), deci fiecare se incalzeste cu surse proprii. Am o fetita de 4 luni si am facut un imprumut sa pun centrala, eram penultima din bloc....si nu mi se pare normal sa intreb asociatia daca imi pun sau nu centrala......2 ani cat am incalzit cu radiatoare electrice nu m-a intrebat nimeni nimic, gazele vin separat , nu fac parte din datoria de la asociatie , nu inteleg ce nevoie am de acordul cui? Nici ceilalti nu au venit sa le semnez vreodata ceva pt. vreo centrala, de la contorizarea individuala a gazului.
adridalma a scris:
Dupa montaj presedintele asociatiei imi spune ca nu am acordul asociatie, ca am 300 de lei datorie la intretinere.

Pai poate ca spus addevarul, nu!?
Din cate relatati, nu aveti acordul asociatiei, iar presedintele asta a spus.
Daca aveti 300 lei datorie si este adevarat, inseamna ca iar presedintele a facut o afirmatie adevarata.
Unde-i problema?

ma cheama la asociatie sa le dau socoteala de ce nu am cerut aprobare, ma obliga vreo lege sa cer aprobare daca am contor individual de gaz(atunci am cerut aprobare), agent termic nu mai este la nivel de condominiu(nici in oras), iar firma care a montat centrala nu mi-a cerut nici o aprobare de la asociatie, ce pot ei sa faca dupa ce la mine functioneaza centrala, nu inteleg de ce ma cheama.....
Daca aveti contor de gaze la usa, nu aveti nevoie de acordul asociatiei pentru ceea ce faceti pe proprietatea dv., adica in apartament.
Asociatia de proprietari se ocupa de administrarea proprietatii comune, nu de proprietatea individuala a proprietarilor.

Chestiunea cu cei 300 lei se rezolva altfel de catre conducerea asociatiei, adica daca restanta dv. are o vechime mai mare de 90 zile, va poate da in judecata.... Dar nu va pot pretinde sa le cereti parerea ce faceti in casa dv. si care nu influenteaza traiul vecinilor dv. Ma refer la CT.

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie debransare si instalare centrala termica pe gaz poki poki Buna ziua! Am cumparat un apartament vechi care este bransat la sistemul comun de incalzire si deoarece doresc sa-l renovez as dori sa montez si centrala ... (vezi toată discuția)
Centrala termica bucurestinr3 bucurestinr3 Buna ziua, Locuiesc la bloc si as vrea sa imi montez o centrala termica electrica de apartament. Puteti va rog sa-mi spuneti daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
1. demisie presedinte 2. debransare fara avizul asociatiei daniela ciocoiu daniela ciocoiu 1. Ma intereseaza unde se poate adresa un presedinte de asociatie pentru a demisiona din functie. 2. Daca un chirias al unui apartament s-a debransat si si-a ... (vezi toată discuția)