avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Unde se poate obtine certificatul medico legal pentru ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Unde se poate obtine certificatul medico legal pentru accident

Mama mea a fost lavita de o masina pe raza judetului Prahova. Certificatul de la IML se poate obtine numai la Ploiesti sau pot sa l solicit si la Bucuresti? Cineva stie exact adresa in Ploiesti? Multumesc tuturor pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 19:55, 11 Octombrie 2014
SML Prahova isi are sediul pe Str. Ana Ipatescu, Nr.59, Ploiesti,(Spitalul Schuller)
Programul este non stop, luni-duminica inclusiv.
Relatii la tel: 0244 525 881; 0244 525 875
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
Raluca Iliescu, Avocat
CML se poate cere si la IML conform domiciliului, in termen de 30 zile de la data accidentului, personal si cu toate actele medicale.

ralucailiescu a scris:
Programul este non stop, luni-duminica inclusiv.

PRAHOVA
Str. Ana Ipatescu 59
cod 100337 - Ploiesti Dr. Vasile Draghici Tel. 0244.125.881
Orarul pentru constatari medico -legale este de luni pana vineri intre orele 9 -12 a.m. !
Ultima modificare: Duminică, 12 Octombrie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii despre iml prahova cassy cassy buna seara ! ma poate ajuta cineva cu un nr de telefon valabil pentru IML Prahova ? mai exact ma intereseaza care este orarul dumnealor si cat costa o ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificat medico legal: de la medicul legist din judet sau de la medicul legist de pe raza localitatii unde s-a intamplat incidentul? Marius84 Marius84 Buna ziua! De 1 Mai am fost agresat in localitatea Costinesti, jud. Constanta. In urma agresiunii: dubla fractura de mandibula. De aici a inceput calvarul. ... (vezi toată discuția)
Sesizare itm alex19882011 alex19882011 Buna ziua, imi poate spune cineva ce sa fac daca angajatorul nu mi-a platit a doua luna de munca si nu vrea? Mentionez ca.. mi s-a spus la inceput voi fi ca ... (vezi toată discuția)