avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

buna ziua,

Daca optez pentru concediu de crestere copil pe o perioada de 2 ani voi primi maxim 85% din veniturile nete dar maxim 1200 lei pe toate perioada de 2 ani,sau in primul an voi primi 85% dar maxim 3400 lei.Salariul meu este de aprox 2100 lei.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 16:41, 12 Octombrie 2014
Este foarte corect ce ati scris dvs. Care este intrebarea?
intrebarea este daca in primul an voi primi 85% din salariul meu(2100 net),iar in al doilea an 1200 lei?sau pe toata perioada de 2 ani primesc 1200 lei?
pe toata periada primiti 1200.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa in perioada ccc NedelcuDiana18 NedelcuDiana18 Buna seara. Am o nelamurire...daca sunt in CCC pana la 2 ani imi pot deschide un Pfa in aceasta perioada? sau sa optez pt 1 an si apoi sa il infiintez? optand ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil alina-ramona alina-ramona Buna seara.As dori si eu o lamurire privind calculul indemnizatiei: -voi naste cam pe 20 dec 2014 -din 15 noi sunt in prenatal -salariul meu mediu net in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil- 2 locuri de munca RuxandraLarisa RuxandraLarisa Situatie: un salariat are 2 contracte de munca(2 firme diferite). Urmeaza sa intre in concediu de crestere copil. Va beneficia de indemnizatie integrala din ... (vezi toată discuția)