avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Delapidare cu prejudiciu acoperit
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Delapidare cu prejudiciu acoperit

buna seara!

Am mai pus o data problema asta pe net,dar de atunci sau facut schimbar asa ca iara o pun...

Deci am fost prins cu delapidare la o firma cu 6 sute roni....tot am sunat firma sa ne intelegem au zis ca au anceta interioara si dupa aia vorbim...dar dupa 2 luni mam trezit la politie cu plangere penala....politistul a zis ca,daca achit prejudiciul si depun la dosar dovada platii si totodata si firma trimite la dosar notificarea cum ca intradevar am achitat prejudiciul si ca nu mai au pretentii se inchide dosarul..eu am achitat suma de 6 sute roni,firma a trimis actul ca nu mai au pretentii la politie,asa mia zis si firma si politistul....acuma am vorbit cu politistul si a zis ca vorbeste cu procurorul si ca ne auzim zilele astea......ce urmeaza??imi inchide dosarul cum miau promis sau cum? va rog mult ajutatima cu niste reaspunsuri.....sau trebuie sa caut avocat??
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:11, 30 Octombrie 2014
Aveti dovada ca ati achitat cei 600 lei?
Daca ati achitat prejudiciul integral, putand dovedi acest lucru, iar firma respectiva afirma ca nu mai are pretentii, nu va ramane decat sa asteptati rezolutia procurorului.
Este posibil ca procurorul sa dispuna renuntarea la urmarire penala, avand in vedere descrierea dvs.
da,am dovada platii,un exeplar am depus la dosar la politie,o copie mi-a, pastat si firma a trimis la politie ca nu mai are nici o pretentie si ca am achitat prejudiciul integral...

multumesc
ica ceva,daca va rog,rezolutia,sau cum ati numito,vine prin posta sau ma cheama iar pt declaratie sau ceva?

Alte discuții în legătură

Plangerea penala calapodsus calapodsus Buna ziua! Daca puteti sa majutati cu niste informatii...am fost prins cu delapidare de o firma,unde am lucrat cu o suma de 600 sute lei...eu i-am tot ... (vezi toată discuția)
Evaziune fiscala anamariastanciu anamariastanciu intr-un control realizat de polita economica s-au confiscat niste asa zise caiete de gestiune si incasari.(caietele pot avea valoare contabila desi nu s-a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, anchetat pentru vatamare corporala din culpa mihaiovidiu mihaiovidiu buna. am avut si eu un accident in luna decembrie pe valea oltului, mi-a derapat masina intr-o curba si am ajuns pe contrasens unde am intrat frontal intr-un ... (vezi toată discuția)