avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plangerea penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plangerea penala

Buna ziua!

Daca puteti sa majutati cu niste informatii...am fost prins cu delapidare de o firma,unde am lucrat cu o suma de 600 sute lei...eu i-am tot sunat, ca sa ii achit suma...ca in sfarsit sa fiu chemat la politie ca au depus plangere penala impotriva mea...in fine,politistul a zis ca,daca achit suma ,care datorez firmei respective si ei trimit o retragere a plangerii se poate rezolva si inchide dosarul in termen de 30 zile..acuma eu am luat legatura cu juristul firmei,suma am achitat...si astept retragerea.....de la ei...e o cale de rezolvare asta?datimi niste sfaturi daca aveti va rog..
Cel mai recent răspuns: calapodsus , utilizator 21:37, 1 Octombrie 2014
Buna seara,

este in beneficiul dvs. sa depuneti la dosarul penal dovada achitarii sumei!

Apoi va trebui sa asteptati sa faca si societatea acelasi lucru, dar atentie, sa nu aiba si alte pretentii!

Daca societatea nu are si alte pretentii de la dvs., organele de cercetare penala vor constata prejudiciul recuperat si vor inchide dosarul!

Succes!
buna seara....referitor la raspunsul Dvs....cum trebuie ceruta acest lucru de la firma,printr-o notificare,in care sa scrie clar ca prejudiciul a fost recuperat si nu mai au nici un fel de pretentie de la mine?si asta mie trebuie sa-mi trimite si sa duc la politie sau direct la politie?
Iar retragerea plangerii tot asa sau cum se procedeaza?

multumesc anticipat pt tot ajutorul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare cu prejudiciu acoperit calapodsus calapodsus buna seara! Am mai pus o data problema asta pe net,dar de atunci sau facut schimbar asa ca iara o pun... Deci am fost prins cu delapidare la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala gabriel_bucuresti gabriel_bucuresti buna ziua , as dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate ! in timp ce lucram la o societate , am achizitionat diverse bunuri si servicii de ... (vezi toată discuția)
Dosar nesolutionat lavin12 lavin12 Buna seara, In urma cu 1 an mi-au disparut din masina bunurile companiei la care am lucrat,prejudiciu de aprox 5000 ron,suma care am restituit-o conform ... (vezi toată discuția)