avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar nesolutionat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar nesolutionat

Buna seara,
In urma cu 1 an mi-au disparut din masina bunurile companiei la care am lucrat,prejudiciu de aprox 5000 ron,suma care am restituit-o conform intelegerii.
Am dat organului care s-a ocupat de caz , chitante , declaratii la fiecare depunere in contul firmei...si in momentul in care am predat si ultima transa in contul firmei am depus la dosar chitanta si ultima declaratie.
Acum dupa aproximativ 4 luni , am primit un telefon cum ca dosarul nu este incheiat si se afla inca la sectia de politie din orasul meu,si sunt asteptat maine din cate am inteles sa stau de vorba cu alt politist , mi-a transmis la telefon ca vrea sa ma vada si sa mai dau o declaratie.
prejudiciul l-am dat in totalitate acum mult timp ... la ce sa ma astept , multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:25, 18 Decembrie 2013
Aşteptaţi-vă la tot ce poate fi mai rău. Astfel, nimic nu vă va lua prin surprindere.

Ce obiect are dosarul de la poliţie? Aţi fost reclamat pentru furt, pentru abuz de încredere? Sau nu ştiţi, concret, despre ce este vorba?

Dacă este vorba despre o infracţiune, acoperirea prejudiciului nu conduce, în sine, la închiderea dosarului penal.

Poate că ar fi util să mergeţi însoţit de un avocat.
abuz de incredere,din cate stiu.
ofiterul care m-a sunat mi-a zis doar ca vrea sa stea de vorba cu mine ca sa incheie dosarul,chiar l-am intrebat de ce nu s-a inchis pana acum si a zis ca vorbim maine... la sfarsitul conversatie l-am si intrebat daca e nevoie sa aduc avocat , si mi-a zis ca doar vrea sa stam de vorba sa mai dau o declaratie... nu stiu pe nimeni si nu am mai auzit de astfel de cazuri sa nu se inchida nici dupa aproape jumatate de an din acest motiv sunt curios la ce sa ma astept. multumesc pentru raspuns.
Nu cred sa aveti alte probleme din ce relatati, mergeti sa va audieze, dvs nu ati sesizat politia cand v-a fost sparta masina?
acum am terminat cu organele de politie. fapta care imi este imputata este de delapidare. ofiterul ma asigurat ca daca scriu intr-o declaratie noua ca eu imi asum responsabilitatea si spun ca suma din urma bunurilor am luat-o eu risc o amenda administrativa si atat. mai mult am reusit sa chem si o cunostiinta care sa fie martora la ce a zis domnul ofiter. astfel ca am schimbat declaratia initiala si mi-a spus ca se va inchide destul de repede cu amenda administrativa. avand in vedere ca suma in totalitate am dat=o inapoi . multumesc. ceva sugestii?
In urma cu 1 an mi-au disparut din masina bunurile companiei la care am lucrat,prejudiciu de aprox 5000 ron,suma care am restituit-o conform intelegerii.


Ati fost la politie si ati declarat ca va asumati responsabilitatea, ca de fapt dvs ati vandut respectivele bunuri?adica sa inteleg ca v-ati asumat o fapta pe care nu ati comis-o, la indemnul politistului, pentru a primii o amenda administrativa??Felicitari domnule! sugestiile de la noi cred ca sunt de prisos.

Alte discuții în legătură

Delapidare cu prejudiciu acoperit calapodsus calapodsus buna seara! Am mai pus o data problema asta pe net,dar de atunci sau facut schimbar asa ca iara o pun... Deci am fost prins cu delapidare la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Delapidarea -speta bogdan12 bogdan12 buna ziua, Pana in luna decembrie a anului trecut am lucrat ca agent de vanzari directe la o firma de telecomunicatii. Am facut cerere de incetare a ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie dupa 4 ani - consecinte, procedura damida damida Buna, As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii: In 2009 am fost angajat la o firma ca sofer.In urma unuei situatii de care nu ma fac ... (vezi toată discuția)