avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosar nesolutionat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosar nesolutionat

Buna seara,
In urma cu 1 an mi-au disparut din masina bunurile companiei la care am lucrat,prejudiciu de aprox 5000 ron,suma care am restituit-o conform intelegerii.
Am dat organului care s-a ocupat de caz , chitante , declaratii la fiecare depunere in contul firmei...si in momentul in care am predat si ultima transa in contul firmei am depus la dosar chitanta si ultima declaratie.
Acum dupa aproximativ 4 luni , am primit un telefon cum ca dosarul nu este incheiat si se afla inca la sectia de politie din orasul meu,si sunt asteptat maine din cate am inteles sa stau de vorba cu alt politist , mi-a transmis la telefon ca vrea sa ma vada si sa mai dau o declaratie.
prejudiciul l-am dat in totalitate acum mult timp ... la ce sa ma astept , multumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:25, 18 Decembrie 2013
mi-a spus ca altfel nu se va inchide dosarul , ca voi fi trimis in judecata si ca urmarile pot fi extrem de grave , sincer am batut in retragere dar a insistat ca imi vrea binele si ca sa stau linistit... in cel mai bun caz iau aceea amenda o platesc si se termina corect? pentru ca vreau doar sa nu mai aud de politie... in cel mai rau caz ... avand in vedere ca nu am nici o alta abatere si ca e caz de delapidare , ce mi se poate intampla , prima fapta , prima problema cu legea? multumesc
Ar trebui sa stiti ca nu domnul politist hotaraste solutia din dosar el doar poate propune, exista un procuror care supravegheaza si dispune, greu de inteles solutia la care ati recurs daca sunteti nevinovat.
Nu am inteles de ce ar fi delapidare daca s-au furat bunurile din masina.
Probabil ca nu a fost asa...

In fine... daca achitati prejudiciul pentru delapidare probabil ca veti primi o amenda administrativa.
El clar ca stie ca sunteti vinovat si nu aveti scapare, astfel ca, recuperarea prejudiciului va ajuta ca sa nu va complicati situatia juridica.

A vrut sa mergeti fara avocat ca sa se convinga ca sunteti vinovat.
Politistul avea dreptate, politia nu are nevoie de avocat prezent cand ia declaratii la invinuiti decat daca legea ii obliga in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delapidare cu prejudiciu acoperit calapodsus calapodsus buna seara! Am mai pus o data problema asta pe net,dar de atunci sau facut schimbar asa ca iara o pun... Deci am fost prins cu delapidare la o firma cu ... (vezi toată discuția)
Delapidarea -speta bogdan12 bogdan12 buna ziua, Pana in luna decembrie a anului trecut am lucrat ca agent de vanzari directe la o firma de telecomunicatii. Am facut cerere de incetare a ... (vezi toată discuția)
Citatie la politie dupa 4 ani - consecinte, procedura damida damida Buna, As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii: In 2009 am fost angajat la o firma ca sofer.In urma unuei situatii de care nu ma fac ... (vezi toată discuția)