avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... retragere plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

retragere plangere penala

buna ziua , as dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate !
in timp ce lucram la o societate , am achizitionat diverse bunuri si servicii de la diverse firme gasite pe internet . ulterior s-a constatat ca unele facturi primite de la aceste firme sunt false ! Firma respectiva mi-a facut plangere penala . au facut ei un calcul si prejudiciul ar fi undeva la 20000 lei ! ce pot face in situatia aceasta , ca sa bnu ajung in instanta ?! se poate retrage cumva aceasta plangere ! cum as putea proceda ?! va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 14:35, 23 Noiembrie 2015
Depinde pentru ce s-a formulat plangere penala de catre firma la care ati lucrat!
din cate stiu pentru delapidare au formulat-o . dar nu m-a chemat nimeni nicaieri pana acum , la nici o declaratie ! eu am achizitionat diverse produse si servicii de la niste furnizori gasiti pe internet , si ulterior firma a constatat ca unele facturi care le-am adus erau false ....sau firmele nu existau ! m-au fortat sa le dau acei bani inapoi , eu spunand ca nu-i am , mi-au facut plangere pt delapidare ! sincer as vrea sa rezolv aceasta problema pana la instanta dar nu prea stiu cum sa procedez . multumesc
Delapidarea nu face parte din sfera infractiunilor pentru care legea penala prevede impacarea partilor sau retragerea plangerii formulate de partea vatamata! Asadar, nu puteti rezolva astfel cazul dvs.
Dar, se poate ca plangerii respective a fostului dvs. angajator sa nu i se fi dat curs mai departe de politie avand in vedere ca ceea ce aratati dvs. in mesajul de pe acest forum nu pare a fi totusi o infractiune de delapidare!
si cum as putea afla acest lucru ?! daca i s-a dat curs mai departe sau nu de catre politie ?! multumesc
Daca stiti la ce sectie de politie v-a facut plangere puteti cere in scris sa vi se comunice care este solutia la dosarul ce va priveste pe dv.!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , vreau sa va intreb daca s.a constatat ca unele facturi cu care s.au achizitionat diverse bunuri si servicii , pentru o societate , nu sunt bune ( ... (vezi toată discuția)