avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor cerere informatii !
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

cerere informatii !

Buna ziua , vreau sa va intreb daca s.a constatat ca unele facturi cu care s.au achizitionat diverse bunuri si servicii , pentru o societate , nu sunt bune ( false ) , se poate considera delapidare ? sau la ce anume se poate incadra ? prejudiciul este in jur de 20000 ron . va multumesc

Alte discuții în legătură

Retragere plangere penala gabriel_bucuresti gabriel_bucuresti buna ziua , as dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate ! in timp ce lucram la o societate , am achizitionat diverse bunuri si servicii de ... (vezi toată discuția)
Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)