avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cerere informatii !
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

cerere informatii !

Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un prejudiciu de aprox 20000 ron . Facturile prin care eu am achizitionat diverse bunuri si servicii pt aceasta firma au decoperit ca nu sunt bune . Ce pot face/risca in aceasta situatie ? Este aceasa delapidare ?! Eu nu am verificat niciodata facturile cu care achizitionam diverse bunuri si servicii de pe internet . Astept un rasp de la dvs . Va multumesc . Gabi .
Cel mai recent răspuns: Gabriel Bucuresti , utilizator 12:45, 8 Mai 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Riscati sa fiti trimis in judecata si condamnat daca veti fi gasit vinovat.
Angajati-va avocat care sa consulte dosarul si stabiliti ulterior impreuna cu acesta strategia apararii.
trimis in judecata pentru ce ?! se poate numi acest lucru delapidare ?! daca ma puteti ajuta cu in rasp mai clar , va multumesc ...daca nu , asta este !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cat timp sunteti anchetat pentru comiterea unei infractiuni este indicat sa va angajati un av specializat in drept penal.Acesta poate sa va asiste cand o sa fiti audiat poate studia dosarul etc.
Eu va intrebam daca firma respectiva poate sa depuna o plangere pentru delapidare , pt ca si.au dat seama ca facturile aduse de mine nu sunt bune ! asta este delapidare ?! cumparam diverse servicii si produse de pe internet , le primeam impreuna cu factura ! eu nu am stat sa verific fiecare firma in parte , si ce fel de facturi mi.au adus ei !!! ce vina am eu ? pur si simplu primeam facture si o dadeam mai departe ! deci ?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am aflat zilele trecute că am o plângere penală la poliție din anul 2015, pentru delapidare. se poate o mediere sau ceva asemănător? Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , am aflat zilele trecute ca am o plangere penala la politie din anul 2015 , pt delapidare ! Delapidarea dupa plangerea formata consta intr.un ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere penala gabriel_bucuresti gabriel_bucuresti buna ziua , as dori sa-mi raspundeti si mie la o intrebare daca se poate ! in timp ce lucram la o societate , am achizitionat diverse bunuri si servicii de ... (vezi toată discuția)
Cerere informatii ! Gabriel Bucuresti Gabriel Bucuresti Buna ziua , vreau sa va intreb daca s.a constatat ca unele facturi cu care s.au achizitionat diverse bunuri si servicii , pentru o societate , nu sunt bune ( ... (vezi toată discuția)