buna seara am si eu o intrebare mama mea a murit acum 27 de ani pe atunci eu avand 14 atunci sora mea si fratele meu au semnat pentru mine adica sa imi ramana mostenire tot eu nu am mai facut nimic de atunci adica nici un fel de act cu toate ca am contribuit foarte mult la casa cu facturi adica renovari anul acesta a murit si tatal meu si as vrea sa fac ceva acte sa nu se trezeasca altii ca au dreptul ce acte imi trebuie si de unde sa incep va rog sa imi dati un sfat
mai întâi, frații nu v-au cedat dumneavoastră, ci au renunțat la moștenire, rămânând doar dumneavoastră și tatăl. și dacă au semnat, înseamnă că succesiunea s-a făcut.
dacă vreți să rămâneți cu casa frații vor trebui să renunțe din nou la moștenire, de data asta după tată.
Daca a operat recunoasterea, trebuie dezbatuta succesiunea .( cu mentiunea ca se aprecieaza ca mostenitorul care a renuntat la succesiune este strain de aceasta,prin neacceptare).
Partaj succesoral
mihaimen
Stimate Doamne/Stimati Domni AVOCATI/CONSILIERI JURIDICI
Am o problema de familie: am fost 5 frati dintre care 1 a ramas in curtea parinteasca. In anul 1990 a ... (vezi toată discuția)