Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema:
-lucrez intr-un magazin de electrocasnice de aproximativ 6 ani
Duminica trecuta am intrat singur intr-un depozit unde nu aveam voie sa intru singur conform R.O.I. Am fost vazut de catre 2 colegi de ai mei care lucreaza pe raionul de IT (depozitul fiind alocat produselor IT). A doua zi dimineata am fost sunat de catre seful magazinului care mi-a comunicat faptul ca a disparut o camera foto de 900 de ron , dar a disparut doar aparatul cutia (ambalajul produsului fiind in depozit) . Am ajuns cat de repede am putut la magazin fiind pus sa dau o declaratie prin care sa imi expun motivul pentru care am intrat in acel depozit, am scris aceasta declaratie , dupa care la ora 14 cand m-am dus din nou la serviciu (intrand in tura) am fost convocat la sedinta impreuna cu colegii mei fiind ACUZAT ca sunt cel care a furat acel produs. Dintre toti cei prezenti eu am fost singurul care am solicitat sa se depuna sesizare la Politie pentru a veni si a lua amprente. In prezent ancheta este in desfasurare , dupa ce se v-a incheia aceasta ancheta doresc sa ma adresez instantei civile pentru faptul ca mi-a fost "patata" imaginea pe care o aveam in firma.
Daca este cineva (avocat) care ma poate ajuta cu acest caz , va rog sa imi raspundeti cat mai repede/
Va multumesc
si totusi , de ce nu ati solicitat dumneavoastra ajutorul politiei , atata timp cat comisia nu a fost deacord ?
am un prieten care , a trecut prin asa ceva (lucreaza in Axxxx) , in momentul cand a sosit politia la usa magazinului , toata discutia avuta anterior , a luat un alt curs , si in scurt timp a aparut si furaciosul. de ce ati intrat neinsotit in depozit , stiind ca nu aveti voie ?
Furt calificat
anamihai
la ora 12:20 intratnd in magazinul cora am luat un cos de cumparaturi mam deplasat la raionul de electrocasnice unde am luat de pe raft un epilator brawn mam ... (vezi toată discuția)