avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de furt fara probe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de furt fara probe

Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema:
-lucrez intr-un magazin de electrocasnice de aproximativ 6 ani
Duminica trecuta am intrat singur intr-un depozit unde nu aveam voie sa intru singur conform R.O.I. Am fost vazut de catre 2 colegi de ai mei care lucreaza pe raionul de IT (depozitul fiind alocat produselor IT). A doua zi dimineata am fost sunat de catre seful magazinului care mi-a comunicat faptul ca a disparut o camera foto de 900 de ron , dar a disparut doar aparatul cutia (ambalajul produsului fiind in depozit) . Am ajuns cat de repede am putut la magazin fiind pus sa dau o declaratie prin care sa imi expun motivul pentru care am intrat in acel depozit, am scris aceasta declaratie , dupa care la ora 14 cand m-am dus din nou la serviciu (intrand in tura) am fost convocat la sedinta impreuna cu colegii mei fiind ACUZAT ca sunt cel care a furat acel produs. Dintre toti cei prezenti eu am fost singurul care am solicitat sa se depuna sesizare la Politie pentru a veni si a lua amprente. In prezent ancheta este in desfasurare , dupa ce se v-a incheia aceasta ancheta doresc sa ma adresez instantei civile pentru faptul ca mi-a fost "patata" imaginea pe care o aveam in firma.
Daca este cineva (avocat) care ma poate ajuta cu acest caz , va rog sa imi raspundeti cat mai repede/
Va multumesc
si totusi , de ce nu ati solicitat dumneavoastra ajutorul politiei , atata timp cat comisia nu a fost deacord ?
am un prieten care , a trecut prin asa ceva (lucreaza in Axxxx) , in momentul cand a sosit politia la usa magazinului , toata discutia avuta anterior , a luat un alt curs , si in scurt timp a aparut si furaciosul. de ce ati intrat neinsotit in depozit , stiind ca nu aveti voie ?
Faptul ca ati intrat neautorizat in depozit o sa cantareasca destul de greu in probatoriu, ce explicatie ati avut pentru aceasta situatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat anamihai anamihai la ora 12:20 intratnd in magazinul cora am luat un cos de cumparaturi mam deplasat la raionul de electrocasnice unde am luat de pe raft un epilator brawn mam ... (vezi toată discuția)
Se poate restitui un produs la magazin? mihaela495 mihaela495 Am achizitionat de curand un generator electic cu intentia de a-l folosi in scop casnic. Ulterior, citind instructiunile am constatat ca nu este compatibil cu ... (vezi toată discuția)
Furt telefoane mobile dintr-un magazin. consecinte ContSters292462 ContSters292462 Buna ziua! 1.Pe la sf. lunii noiembrie am luat ( furat de la un magazin de electrocasnice si it 5 telefoane mobile, pe care dupa 2 luni le/am valorificat pe ... (vezi toată discuția)