avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie pt nevazatori
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie pt nevazatori

In cazul in care, trei surori, toate nevazatoare, din care una este casatorita, dupa decesul parintilor, au dreptul la pensie de urmas? in ce conditii? Mentionez ca cele doua, care sunt necasatorite, sunt beneficiare in cadrul unui centru pt persoane cu handicap. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas si ajutorul social flinghiry flinghiry As dori sa stiu in cazul in care am doar un ajutor social datorat handicap-ului pe care il am,nevazatoare fiind, daca in urma decesului sotului,optind ... (vezi toată discuția)
Primesc pensie de urmas daca ma casatoresc? Magda02 Magda02 Buna ziua, Primesc pensie de urmas dupa decesul tatalui meu de la varsta de 8 ani, in prezent am 23. In vara aceasta o sa ma casatoresc si o sa incep sa ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas ContSters23466 ContSters23466 doresc sa ma lamuriti si pe mine cu o problema mama mea in virsta de 63 de ani a stat in concubinaj cu un barbat (acum are 71 de ani) care a divortat de putin ... (vezi toată discuția)