avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen permis conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen permis conducere

Buna ziua !
In luna octombrie 2013 am fost condamnat la o pedeapsa de 1,4 ani pentru conducere sub influienta bauturilor alcoolice si respectiv fara permis de conducere intrucat acesta mi-a fost anulat in octombrie 2010.
Mentionez faptul ca am fost liberat conditionat pe data de 30 iulie 2013.
Va rog respectuos sa-mi spuneti cand pot sustine un nou examen pentru obtinerea permisului de conducere.
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Se anuleaza permisul in aceste conditi? NeluTeodorvici NeluTeodorvici Am fost condamnat la 4 luni inchisoare cu suspendare conditionata a pedepsei,pentru savarsirea infractiunii de conducere a unui autovehicol pe drumurile ... (vezi toată discuția)
Termenul in care se poate sustine examenul pentru redobandirea permisului auto mihaelamts mihaelamts Caz: unei persoane i s-a anulat permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice, a primit 1 an si 8 luni cu suspendare, a dat din nou examen ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto iobava iobava in 2008, 15 octombrie, am fost depistat cu alcoolemie drept pentru care am fost condamnat la 1 an si 4 luni cu executare, definitiv, in aprilie 2013. In luna ... (vezi toată discuția)