avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare firma

Vreau sa reactivez o firma care a functionat timp de 6 luni, iar din 2012 este declarata inactiva pentru nedepunere declaratii, firma nedesfasurand activitate in aceasta perioada si fara datorii la stat. Inteleg ca trebuie sa depun declaratiile la zi, sa platesc o amenda a carei valoare va fi stabilita dupa depunerea declaratiilor, dupa aceea organele fiscale urmeaza sa faca o verificare a sediului social. Stie cineva in ce consta aceasta vizita ? se verifica existenta efectiva a sediului social sau se face o verificare contabila ?

Alte discuții în legătură

Control fiscal firma inactiva predelaurtz predelaurtz Buna ziua, Sunt in proces de reactivare a SRL-ului pe care-l detin si care momentan este inactiv fiscal ( nu s-au deus declaratiile ) Codul CAEN cuprinde ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)