avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... lamuriri cu privire la aplicarea OUG 55/2014
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

lamuriri cu privire la aplicarea OUG 55/2014

Pe data de 5/10/2014 am semnat o adeziune pentru un partid eu fiind consilier local in functie de la acel partid ,pe data de 10/10/2014 se inregistreaza la primarie ,intre timp avand o discutie cu primarul in functie ,am fost amenintat ca voi fi exclus din consiliu ,pentru ca si el va opta pentru acelas partid si va avea putere de decizie,din acest motiv eu vreau sa anulez adeziunea pe care am semnato si vreau sa devin consiler independent,dar mi se spune de la primarie ca nu mai pot renunta la prima adeziune .Ce sfaturi legale pot primi de la dv.si daca nu cunva este un abuz al celor din primarie ,mentionez ca termenul limita de optiune este 15/10/2014 ora 24,00.
Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Ordonanta 55/2014 stefan29 stefan29 buna ziua ! imi puteti spune ce se intampla in cazul meu dupa ce va povestesc urmatoarea problema : am semnat o adeziune la PLR (partidul liberal reformator ) ... (vezi toată discuția)
Vreau sa devin primar MihaiStefanel MihaiStefanel Vreau sa stiu ce anume trebuie sa am in vedere cand voi candida. Ce fel de discursi imi sunt interzise? Adica ce fel de mesaje nu am voie sa transmit oamenilor ... (vezi toată discuția)
Ordonanța guvernului nr. 55/2014 ROMANFLORIN ROMANFLORIN pana la ce data se depun optiunile pentru a deveni independendt sa noua optiune politica [Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, ... (vezi toată discuția)