avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

hotarare judecatoreasca

Bunaziua
Am o intrebare va rog daca ma puteti ajuta!
Cum pot intra in posesia unei hotarari judecatoresti prin care se schimba numele copilului ?
Hotararea este luata, dar din pacate nu mai reusesc sa iau legatura cu avocatul.
Se trimite hotararea prin posta asa cum s-au trimis si citatiile ?
Se ridica de la registratura judecatoriei ? Poate fi ridicata si de mine sau doar de avocat ?
Cel mai recent răspuns: atac2211 , utilizator 09:41, 26 Mai 2009
Se trimite hotararea prin posta asa cum s-au trimis si citatiile ?

Da.

Se ridica de la registratura judecatoriei ?

Cererea se depune la registratura, hotararea se ridica de la arhiva.

Poate fi ridicata si de mine sau doar de avocat ?

Ca reprezentant legal al minorului si dvs. puteti ridica hotararea.
Mergeti la arhiva Judecatoriei repective si solicitati o copie xerox de pe hotararea pronuntata, daca aceasta a fost redactata si comunicata avocatului dvs.
Daca nu a fost redactata, intrebati cand sa reveniti...
Daca a fost redactata si necomunicata, faceti o cerere sa vi se comunice pe loc.
Daca a fost comunicata, prin posta de obicei, asteptati sa ajunga acasa la dvs.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in comercial- pretentii ct ct sa presupunem ca societatea 'x' este data in judecata de societatea "y"pentru pretentii.Societatea "x" nu este citata in mod legal, reprezentantul acesteia ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare judecatoreasca vasilel_67 vasilel_67 Ce cai de atac am pentru a intra in posesia unei hotarari judecatoresti definitiva si irevocabila?? Am trimis deja 2 cereri de urgentare a comunicarii ... (vezi toată discuția)
Hotarare pronuntata in calea de atac a apelului si necomunicata imbroserv imbroserv Pe data de 10.01.2012 sa judecat termenul si s-a dat solutionare la apel. Nu am primit pana astazi comunicarea solutionarii desi au trecut 3 luni de ... (vezi toată discuția)