Inainte de divort sotul meu a solicitat prin istanta program de vizita a copilului si a intentant proces prin ordonata presedentiala iar programul ce i sa dat prin lege a fost de doua ore sambata si duminica dar nu a fost de acort si a intentat un nou proces la care a primit acelasi program pe care nu la respectat nici macar o data la o luna doua in vizita la copil neaducandui nimic dar el face lucru acesta din razbunare nu ca l-ar interesa copilul la cateva luni am inaintat actiunea de divort unde a cerut schimbarea programului de vizita dorind sa il ia la el.La ultimul termen presedinta a hotarat sa fie adus copilul la tribunal unde sa fie preluat de catre presedinta si dus intr-o sala unde se afla sotu cu avocata acestuia .Mentionez ca baieteul are varsta de 3 ani si 10 luni si ca nu sia vazut tatal decat la o luna doua chiar si patru luni odata si doresc sa aflu daca este posibil asa ceva stiind cat de mult poate fii traumatizat emotional un copil la varsta aceasta
DA, instanta poate sa decida sa audieze minorul ptr. a-si forma propria parere! Nu cred ca trebuie sa va faceti asa mari probleme, va fi camera de consiliu, adica presedinta cu copilul!
in camera de consiliu nu este decat judecatorul si copillul, nimeni altcineva. Stati linistita, judecatorii au experienta cu astfel de dosare, copilul nu va iesi sub nicio forma traumatizat. Ce credeti ca se poate intampla?
Judecatorii se poarta foarte frumos cu ei. Unii au rafturi intregi cu jucarii, ii pun sa aleaga, bomboane, etc. Le pun intrebari generale "cum e la gradinita", "ce prieteni ai?", "ce iti place sa mananci?", "cine ti-a cumparat geaca asta frumoasa". "cand l-ai vazut pe tati?". Judecatorul tine cont de varsta copilului, din cateva intrebari isi da seama de multe lucruri.
la faptul ca presedinta impreuna cu avocata sotului au fost fost colege la judecatoria cluj si chiar la felicitat pe sotul meu in instanta ca sia ales o avocata foarte buna si doresc sa arate ca minorul are o relatie de afectiune cu sotul meu cu toate ca acest lucru nu este real deoarece isi viziteaza copilul foarte rar
cu toate ca i sa prezentat presedintei dovezi(poze) din care rezulta ca acesta are o relatie extraconjugala si ca doreste sa isi intemeieze alta familie lucru confirmat de fratele acestuia in calitate de martor presedinta la solicitarea avocatei insista pt prezentarea minorului in instanta
pai ce legatura are relatia extraconjugala cu minorul?
Daca ziceti ca si-a vazut copilul o data la 2-3-4 luni banuiesc ca la fel de des l-ati vazut si dvs, deci sunteti despartiti in fapt de ceva vreme.