avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Retragere din inteprinderea familiala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Retragere din inteprinderea familiala

buna ziua,
detin cu sotia o afacere de tip inteprindere familiala,sotia a dobindit calitatea de viceprimar si este necesar sa se retraga,cum mai putem functiona legal cu aceaste afacere,pot sa fiu singur la i.f sau trebuie schimbata forma la oficiul comertului.multumesc,astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:22, 15 Octombrie 2014
In aceasta situatie nu puteti continua dumneavoastra singur , trebuie infiintata un SRL, PFA cum doriti.
multumesc,fiica mea este studenta,poate sa fie adaugata in componenta if,deci sotia se retrage si fiica intra in afacere,atunci poate functiona firma,ce dezavantaj are fiica studenta
Nu are niciun dezavantaj fata dvs, in acest caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)
Infintare societate covriglelia covriglelia pentru magazin mixt ce ma sfatuiti sa infintez AF sau SRL (vezi toată discuția)
Infiintare i.i cu o singura persoana NUCICOM NUCICOM Buna ziua,doresc sa infiintez I.I pentru agricultura dar nu sunt casatorit , sunt singur , cei de la Reg . au spus ca pot infiinta doar I.Familiala cu un frate ... (vezi toată discuția)