avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Presiune din partea firmei de recuperari
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Presiune din partea firmei de recuperari

Buna ziua, as dori si eu sa stiu ce pot face importiva unei firme de recuperari al carei angajat ma deranjeaza mai mult dect ar trebui.
In 2005 am primit de la o banca un card gold,, m-am folosit de el multi ani, apoi am fost in imposibilitatea de a returna bani si banca a cesionat unei firme de recuperări contractul meu. De atunci a inceput cosmarul , telefoane peste telefoane, amenintari , vb urate , etc.
La un credit de 6.000 lei, desi am platiti din el 2.000 , mi-au spus ca mai am de plata in 8.000,,,,, asta in ideea ca eu platesc 200 lei pe luna din 252 ajutor de somaj.
Unde sa ma adresez ?
Multumesc frumos .
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:09, 15 Octombrie 2014
Nu va lasati intimidta de atitudinea de hartuire a recuperatorilor, mai cu seama ca ati achitat o parte din debit, iar lunar, achitati in continuare, dovedindu-va buna credinta. Puteti sa ii notificati in scris, sa va dea un extras de cont, un grafic al platilor, a sumelor incasate pana in prezent de la dvs. si, mai cu seama, solicitati in scris, avertizandu-i ca aveti acest drept, sa verificati validitatea sumelor restante pe care ei sustin ca o aveti. Sa va specifice pentru ce servicii le datorati acesta suma de bani, cum a fost calculata si de la ce data. Solicitati-le categoric sa va dea un raspuns, insotit de documentele indicate, in termen de 30 zile de la primirea notificarii.Redactati in dublu exemplar si solicitati numar de integistrare si stampila cand o depuneti. Succes!
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
Raluca Iliescu, Avocat
Nu ii bagati in seama. Blocati numerele respective sau puneti jos. La mine pentru o carte (de 100lei) pe care am returnat-o si nu s-au ostenit ei sa o ridice m-au batut la cap 6 luni. Calmati-va, ca nu conteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit restant gascan gascan Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat ... (vezi toată discuția)
Refuz comunicare in scris cristi.a cristi.a Buna ziua, Datorita unor probleme financiare sunt in intarziere cu plata datoriilor pentru un credit. Intarzieri inseamna 8 rate, iat probleme financiare ... (vezi toată discuția)
Credit scadent- rate neplatite simonacordos simonacordos In 2007 am luat un credit de la o banca in valoare de 19.000 lei,in acel moment aveam loc de munca si nu eram casatorita.De la banca am primit un grafic de ... (vezi toată discuția)