avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare centru de zi pentru copii
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare centru de zi pentru copii

Buna ziua! Suntem pe cale sa infiintam un centru de zi pentru copiii marginalizati (tigani sau cei care vin din familii dezorganizate),centru unde copii pot veni sa primeasca doua mese pe zi (dimineata si la amiaza), si unde sa aiba vreo 2 , 3 ore de efctuarea temelor de la scoala si alte activitati.Ma intereseaza sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinim ca centrul sa poata functiona cum trebuie, si aici ma refer la cum trebuie depozitata mancarea, cum sa arate salile de clasa,bucataria, toaletele, etc.

Alte discuții în legătură

Infiintarea unui ong Andrea9631 Andrea9631 Buna, as dori sa stiu ce imi trebuie sa infiintez un ONG pentru studentele din universitate si as dori cum as puta gasi un finantator care sa imi dea un fond ... (vezi toată discuția)
Copil minor intretinut legal de persoana din afara familiei all3ss1o all3ss1o Buna ziua, cunosc o familie din judetul meu care au 2 copii ai lor, unu de 15 ani respectiv unul de 8 ani din nefericire nu poate sa ii sustina la scoala pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot infiinta si finanta un centru educational gratuit pentru copii? Aiana05 Aiana05 Ma gândesc sa deschid un centru educational gratuit pentru copii într-o comuna din județul Bistrița-Năsăud. Centrul pentru copii va avea o bibliotecă de ... (vezi toată discuția)