avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Forumul specialiştilor - index al ... Revenire in sistem dupa demisie !
Discuție deschisă în Forumul specialiştilor - index al legilor aplicabile unor cazuri din practica judiciară

Revenire in sistem dupa demisie !

Buna ziua!!! As dori sa stiu daca se mai poate reveni in sistem dupa ce in 2012 am demisionat. Precizez ca am lucrat in politie 6 ani si referitor la a mai urma inca odata cursurile scolii sau academiei nu ma incadrez la limita de varsta. As dori sa stiu exact motivul pentru care nu se mai poate reveni , nu stiu ,,,ceva concret pentru ca din cate m-am documentat nimeni nu spune un articol , o lege sau un motiv exact pentru care nu se mai poate reveni in sistem. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinalexia1983 , utilizator 17:57, 15 Octombrie 2014
Da, se poate reveni in sistem chiar daca v-ati dat demisia.
Dati-mi mai multe detalii despre cum as putea reveni in sistem , raspunsul dvs. este foarte evaziv . Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie ministerul de interne MiricaG MiricaG Buna ziua. Am si eu o intrebare. Daca am terminat Academia de Politie in 2012, anul trecut, am lucrat 6 luni, imi pot da demisia fara sa platesc cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Pensia militarã pentru ofiþerii în rezervã cristel padurean cristel padurean Am fost elev al ªcolii militare de Ofiţeri activi N.Bălcescu din Sibiu în perioada 1975-1978. Am lucrat în armată în perioada 1978-1993, an în care am ... (vezi toată discuția)
Stagii de cotizare sau fond de pensie raswanp raswanp Buna ziua si La multi ani. Va deranjez pentru cateva informatii pretioase in ceea ce priveste stagiul de cotizare. Eu am lucrat de la absolvirea Academiei ... (vezi toată discuția)