avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Obtinerea cetateniei
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Obtinerea cetateniei

care este cea mai rapida modalitate de obtinere a cetateniei romane de catre o persoana de nationalitate modoveneasca si in cat timp?
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2014
ovasim, utilizator
Cel mai recent răspuns: ovasim , utilizator 20:40, 16 Octombrie 2014
Durata de solutionare a cererii depinde de actele depuse la dosar, mai bine zis de cat de complexe e verificarea lor + de cate altele sunt inainte. In medie se aproba 60.000 de cereri de redobandire pe an. Nu cred ca va poate raspunde cineva la intrebare.
Nu cred ca m-am facut inteles.Nu m-am referit la durata de solutionare a dosarului dupa ce acesta a fost depus ci la cea mai rapida posibilitate de obtinere a cetateniei romane de catre o persoana de cetatenie moldoveneasca.De exemplu daca maine ma casatoresc cu o persoana din Republica Moldova cand poate aceasta persoana sa devina cetatean roman?Cineva mi-a zis ca ar dupa circa o luna de zile dar nu cred ca e adevarat,de aceea v-am scris aceste randuri.
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
ovasim, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cetatenie romana pentru copii Sylvicel Sylvicel Buna ziua, sant cetatean al Republicii Moldova si am depus cererea pentru obtinerea cetateniei romane. In perioada examinarii dosarului am nascut un copil, ... (vezi toată discuția)
Redobandirea cetateniei romane mec mec Sunt cetatean al Republicii Moldova, dar ma incadrez in criteriile de redobandire a cetateniei romane, am depus cerere de programare la Consulatul Romaniei din ... (vezi toată discuția)
Domiciliul sau resedinta mec mec Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)