buna ziua! am un baner prin care vreau sa promovez magazinul, dimensiunile lui sunt de 1x 7 metri si vreau sa il agat de pe o parte a strazii pe cealata parte ( eventual sa-i leg de doi stalpi) .strada este una secundara! intrebarea este care sunt autorizatiile necesare si ce taxe se platesc si unde pentru a-mi desfasura activitatea in conditii normale?
eu aveam o reclama luminoasa si au venit de la primarie si m-au informat ca trebuie sa platesc , dar pt asta imi trebuie urmatoarele acte:
- copie cerfificat unic de inregistrare;
- anexa punctului de lucru de la REg .Com;
- copie act de proprietate/inchiriere sau comodat;
- schita reclamei cu dimensiunea conform autorizatiei de contruire eliberata de Primarie sectorului in care am sediul
pentru punctul 4, e o intreaga poveste: cu chiu cu vai am gasit un arhitect autorizat care a acceptat sa imi faca doar memoriul tehnic pentru respectiva reclama (majoritatatea vor sa faca toate demersurile pentru bani mai multi evident). cu apoi cu acest memoriu si alte acte merg la primarie sa imi elibereze certificat de urbanism si apoi de-abia imi elibereaza autorizatie de construire. si abia apoi pot merge sa si platesc. mi se pare totul o mare tampenie dar ........
Acte necesare:
- copie cerfificat unic de inregistrare;
- anexa punctului de lucru de la REg .Com;
- copie act de proprietate/inchiriere sau comodat;
- schita reclamei cu dimensiunea conform autorizatiei de contruire eliberata de Primarie sectorului in care am sediul
Eu cu aceste acte am mers la Directia de impozite si taxe locale de care apartine firma