avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale schimbare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

schimbare sediu social

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: vreau sa schimb sediul unei societati comerciale ,dar nu stiu ce trebuie facut in acest sens. De asemenea, vrea sa stiu daca in acest caz se mai fac controale de la Garda ETC... Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: mada_1232002 , utilizator 13:55, 22 Septembrie 2006
controale nu ai de ce sa ai de la nimeni.chiar maine ma duc sa schimb si eu sediul.Eu ma duc la un notar imi face un act aditional la actul constitutiv prin care se cere schimbarea de sediu, actul doveditor unde se muta sediu( contract inchiriere, comodat) niste declaratii se mai completeaza tip de la reg com si cu dosarelul la reg com si astepti sa iasa certificatul nou.trebuie sa schimbi autorizatii ce ai pe vechiul sediu , registru unic control, maine mai aflu si eu deocamdata cam atat stiu si eu
merci mult si astept un mesaj de la tine maine cu mai multe detalii
am fost azi cu actele care ti-am zis.acum astept sa imi iasa actele de la reg com.de autorizatii mi-a zis ca nu trebuie sa le schimb.eu am punct de lucru si unde schimb sediu sunt numai birourile.de registru unic de control mi-a zis ca nu e cazul sa il schimb,partea proasta sunt facturile pentru ca doar ce am facut comanda acu 1 sapt si nu mai pot sa le folosesc asa ca nici facturi nici chitantiere nu le mai poti folosi.La primarie trebuie sa iei aviz pentru programul de functionare asta dupa ce ies toate actele si acolo iti cer iar o gramada de acte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sediu social casa de marcat andreey12 andreey12 Buna ziua, numele meu este Andrei si de curand am infiintat unSRL avand ca obiect de activitate comertul IT printr-un magazin online. Firma este platitoare de ... (vezi toată discuția)
M-am autorizat ca pfa. ce urmeaza dpdv legal? spirache spirache Contract cu casa de pensii, contract pentru plata asigurarilor de sanatate? Alte taxe? Multumesc. (vezi toată discuția)