avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere

In urma unei hotarari judecatoresti irevocabila din sept 2012,autoturismul apartine altei persoane. Aceasta nu si-a trecut masina pe numele sau nici nu a inmatriculat-o, desi o foloseste in alt judet. Amenzile de rovinieta imi vin mie . Ce pot face in aceasta situatie? Pot radia autoturismul? Ce ma sfatuiti ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ALEXANDRU NICOLAE , Consilier juridic 11:14, 15 Octombrie 2014
Cel mai bine pentru dumneavoastra este sa radiati masina , daca nu mai aveti actele puteti cere duplicat, la care anexati si hotararea judecatoreasca .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pentru rovigneta / masina vanduta iosifk iosifk Buna ziua, Rog sa imi spuneti cum as putea proceda (ce ar trebui sa fac?) pentru a rezolva problema in privinta unui autoturism vandut de circa 3 ani, care ... (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri comune ?! helpnet helpnet La procesul de partaj judecat in fond s-a stabilit (si a ramas hotarare definitiva) sa-i predau autoturismul dobandit in timpul casatoriei fostului sot (masina ... (vezi toată discuția)