avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj bunuri comune ?!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj bunuri comune ?!

La procesul de partaj judecat in fond s-a stabilit (si a ramas hotarare definitiva) sa-i predau autoturismul dobandit in timpul casatoriei fostului sot (masina este pe numele meu).
Cum pot proceda ? Se incheie contract de vanzare-cumparare sau este suficienta hotararea data la partaj ?
Nu as vrea ca certificatul de inmatriculare al autoturismului sa ramana pe numele meu...dupa ce-i predau autoturismul cine stie ce poate face: amenzi radar, etc.
Cel mai recent răspuns: Bossde_Boss , utilizator 11:50, 3 Mai 2011
e suficienta hotararea de partaj, in baza ei, dupa ce a ramas definitiva si irevocabila, veti preda autoturismul si fostul sot are obligatia de a inmatricula masina pe numele lui, cu toate formalitatile indeplinite, respectiv de radiere din patrimoniul dvs.
Pentru orice eventualitate faceti-va o copie de pe cartea de identitate , certificat de inmatriculare si daca in termen de **** nu o inmatriculeaza pe numele sau in baza hotarari judecatoresti , sa puteti sa o radiati si daca circula cu ia radiata problema lui.
Ultima modificare: Marți, 3 Mai 2011
Bossde_Boss, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Transcriere proprietar auto in urma unei hotarari de divort corina_chipirog corina_chipirog buna ziua in urma divortului am obtinut un autoturism. As dori sa stiu cum trebuie sa procedez sa transcriu autoturismul pe numele meu, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)
Problemã cu auto vândut cu proces verbal de mânã Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Am vândut cu pv de mână un autoturism acum 2 ani.Cumpărătorul este de negăsit.Ce pot face pentru a rezilia maşina şi să nu mai plătesc ... (vezi toată discuția)