avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vanzare bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Vanzare bunuri

Suntem un SRL iar in urma unei hotarari judecatoresti am executat un debitor (tot un SRL) in sensul ca neavand bani sa acopere creanta executorul a pus sechestru pe bunuri mobile care apartineau debitorului (scaune , mese, canapele).
Cum procedam sa ne recuperam banii?
Putem vinde bunurile sechestrate si care e procedura?
Cel mai recent răspuns: Relu Roman , Avocat 12:47, 15 Octombrie 2014
le achizitionati tot Dvs in urma unei licitatii cu execorul judecatoresc (cerere catre executor sa dispuna participarea Dvs la licitatie....oferim suma de....) si apoi le puteti valorifica.
orice operatiune juridica de valorificare se va face doar de catre executor. Dv nu aveti nici o calitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru bunuri mobile discover discover Dacă in urma identificarii bunurilor mobile ale debitorului , doresc ca executorul meu sa pună sechestru pe acestea , trebuie sa plătesc vreo cautiune ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil IBrandusa IBrandusa Buna ziua, aveti idee din momentul primirii instiintarii executarii silite, cat dureaza pana la evacuarea din casa? Si daca e legal sa puna proprire si pe ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament executat silit si sechestrat delta95 delta95 Vreau sa cumpar un apartament executat silit, iar acum am descoperit ca sa constituit si un sechestru pe acest imobil. Intrebarea mea este,daca cumpar acest ... (vezi toată discuția)