avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru bunuri mobile
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru bunuri mobile

Dacă in urma identificarii bunurilor mobile ale debitorului , doresc ca executorul meu sa pună sechestru pe acestea , trebuie sa plătesc vreo cautiune ?...se poate ca debitorul sa conteste aceasta acțiune a mea , motivând ca aceste mobile( camioane de ex) ii deservesc lui ptr desfășurarea activității .Sau ce varianta pot cere executorului sa initieze, ptr a ma asigura ca imi recuperez creanta si ca debitorul nu instraineaza acele bunuri auto.... multumesc.

Ps . unde gasesc , in ce lege , detalii vis a vis de problema prezentata. mentionez ca sunt in faza de executare silita ,eu in calitate de creditor .Debitorul are bunuri imobile si mobile ,mi-am inscris somatia de plata pe extrasul cf al unei proprietati si acum vreau sa pun sechestru pe mobile , deoarece cred ca acestea se pot valorifica Mai repede.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 12:01, 30 Septembrie 2011
Executorul este obligat sa le sechestreze, daca le-a identificat in proprietatea debitorului. Nu platiti nimic, nicio cautiune. Este cam greu insa sa le si gaseasca, mai ales daca sunt auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechesteru in timpul recursului boss_gabi87 boss_gabi87 Daca doua persoane sunt in proces pentru pretentii (returnarea unei sume de bani imprumutate), creditorul castiga procesul la judecatorie, dar debitorul face ... (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator vrica vrica Stimati Domni si Doamne Imi puteti spune si mie despre sechestru asigurator?In acest moment am o sentinta pin care mi s-a dat castig de cauza in parte cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: ... Lumyna Lumyna Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta: - am castigat un proces civil si am o hotarare definitiva impotriva unui vecin. Instanta a ... (vezi toată discuția)