avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nedumerire
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nedumerire

Buna!Am ablolvit studii universitare de lunga durata sprcializarea Fizica si cursuri postuniversitare de scurta durata specializarea Informatica.
Pot ocupa un post de Inginer de sistem sau Administrator retea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:18, 15 Octombrie 2014
Daca in urma studiilor absolvite aveti diplome care sa ateste faptul ca aveti specializare pe functiile de administrator de retea/ inginer de sistem atunci puteti ocupa oricare din aceste functii.
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc pentru raspuns!

luciamonica a scris:

....
Pot ocupa un post de Inginer de sistem sau Administrator retea?

Puteti ocupa o astfel de functie, dar nu cred ca veti beneficia de scutirea de impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Respingere dosar concurs sosobi sosobi buna ziua, va deranjez cu urmatoarea problema: -mi-am depus dosarul pentru participarea la un concurs de angajare pentru un post de Sef Serviciu ... (vezi toată discuția)
Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)