azi am fost sa fac masuratorile pt cartea funciara la o casa, tot azi i-am dat si documentele necesare persoanei care face cartea funciara. In schimb, mi-a cerut suma de 1000 lei , pe care i-am dat-o, dar la care nu mi-a dat nicio chitanta. Trebuia sa imi dea o chitanta acum sau cand imi va da si cartea funciara?
In mod normal ar trebui sa vi se faca un contract si sa va dea si o chitanta ptr cei 1000 lei; incercati sa le solicitati la urmatoarea intrevedere cu persoana respectiva!
Mi a spus ca in cei 1000 lei intra onorariul lui si taxa de intabulare. Dar nu s-a mai pronuntat de vreo alta intrevedere , doar a luat banii si a plecat. Si lucrul care ma mira este ca nu mi-a dat nico chitanta. I-am spus ca as dori o chitanta pt suma platita si mi-a spus ca nu imi poate da acum pentru ca cei de la intabulare elibereaza treptat chitantele.
Si dvs I ati dat banii si acum intrebati?! Zic si eu nu era mai normal sa intrebati inainte?!
In mod normal trebuie sa existe si o alta ....intrebedere pt ca trebuie sa va dea Incheierea de intabulare, atunci solicitati chitanta ANCPI si chitanta pt serviciul pe care vi l a prestat.