avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... chitanta carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

chitanta carte funciara

azi am fost sa fac masuratorile pt cartea funciara la o casa, tot azi i-am dat si documentele necesare persoanei care face cartea funciara. In schimb, mi-a cerut suma de 1000 lei , pe care i-am dat-o, dar la care nu mi-a dat nicio chitanta. Trebuia sa imi dea o chitanta acum sau cand imi va da si cartea funciara?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 19:54, 15 Octombrie 2014
In mod normal ar trebui sa vi se faca un contract si sa va dea si o chitanta ptr cei 1000 lei; incercati sa le solicitati la urmatoarea intrevedere cu persoana respectiva!
probabil ca in acesti bani intra toate cheltuielile urmand sa va desococotiti la urma...cat taxe, cat una alta...rest onorariu
Depinde ce inseamna cei 1000 de Ron, onorariul lui, taxa de intabulare. Intrebati l ce reprezinta suma.
Mi a spus ca in cei 1000 lei intra onorariul lui si taxa de intabulare. Dar nu s-a mai pronuntat de vreo alta intrevedere , doar a luat banii si a plecat. Si lucrul care ma mira este ca nu mi-a dat nico chitanta. I-am spus ca as dori o chitanta pt suma platita si mi-a spus ca nu imi poate da acum pentru ca cei de la intabulare elibereaza treptat chitantele.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Octombrie 2014
elisa27, utilizator
Si dvs I ati dat banii si acum intrebati?! Zic si eu nu era mai normal sa intrebati inainte?!
In mod normal trebuie sa existe si o alta ....intrebedere pt ca trebuie sa va dea Incheierea de intabulare, atunci solicitati chitanta ANCPI si chitanta pt serviciul pe care vi l a prestat.

Alte discuții în legătură

Expertul nu vrea sa mai discute bukinst bukinst In vederea intabularii unui imobil curti constructii s-a apelat la serviciile unui expert cadastru pentru a efectua documentatia cadastrala urmand ca tot el sa ... (vezi toată discuția)
Dezmembrarea unui teren criscris77 criscris77 buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a ... (vezi toată discuția)
Cer sfaturi cumparare apartament! me-alina me-alina care sunt obligatiile mele de cumparator la achizitionarea unui apartament? cer consiliere in legatura cu tot ce ar trebui sa stie un cumparator la ... (vezi toată discuția)