avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrarea unui teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrarea unui teren

buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a imobilului cu stampila de la of de cadastru si pub imob,sunt 3 stampile de fapt;extras de carte funciara;de la ancpi dosar nr....,incheiere nr....;dispune admiterea cererii;ocpi-actualizare/rectificare nr cadastral si un plan de amplasament si delimitare a imobilului cu propunerea de dezlipire stampilata doar de dansul.vreau sa stiu ce urmeaza sa mai faca ptr dezmembrarea terenului si cat mai dureaza
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:59, 4 Noiembrie 2014
Acum e randul dvs ca pe baza acelei propuneri de dezmembrare facuta de cadastrist cu actele de proprietate cu certificat fiscalpe imobil sa mergeti la un notar sa faceti actul de demembrare care se va trimite la cartea funciara pentru intabularea loturilor rezultate din dezmembrare ca imobile distincte cu carti funciare distincte.
dansul cand mi-a adus actele enumerate mai sus,mi-a spus ca vine azi sa-mi aduca dezmembrarea.eu nu mai inteleg nimic.nu mi-a spus ceea ce spuneti dumnevoastra.eu cred ca face dansul ceea ce spuneti ca trebuie sa fac eu.nu este posibil?si cat dureaza ceea ce spuneti ca mai este de facut?
va aduce proprunerea de dezmembrare. I ati dat procura sa va reprezinte la dezmembrare? Prorpietarul semneaza actul de dezmembrare la notar fie persoanl fie prin procura.
Eu nu inteleg cum angajati pe cineva si nu stiti ce cereti...
inainte de a face dezmembrarea a facut o alta documentatie de actualizare date!
urmeaza sa va aduca o a doua lucrare din cadastru!
in prima a stabilit suprafata si a obtinut un CF nou
la a doua documentatie va va aduce doua planuri de amplasament (sau cate loturi aveti)
si cu acestea mergeti la notar
eu nu sunt de vina,dansul trebuia sa-mi explice de la bun inceput.m-a lasat sa cred ca dansul va face dezmembrarea,nicidecum propunera de dezmembrare si ca trebuie sa merg la notar .azi mi-a confirmat cele spuse de dumnevoastra.dar acum exista o alta problema.mi-a spus ca trebuie sa merg la notar si in aceeasi zi sa fac actele de vanzare-cumparare.daca nu le fac in aceeasi zi ce se intampla?sa fac doar dezmembrarea si actele sa le fac mai tarziu.si cat ma costa sa fac dezmembrarea.sunt 2 loturi.i-am dat 1750 ron,crezand ca-mi face si dezmembrarea si mi-a dat doar o chitanta cu suma de 120 ron.restul banilor nu stiu pe ce i-a dat.cat trebuie sa mai platesc la notar?
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
criscris77, utilizator

Alte discuții în legătură

S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)
Este legala masurarea unui teren fara proprietari prezenti ? Eumia Eumia Este legala masurarea de catre cadastristi de la o firma de cadastru a unui teren cu imobil pentru intocmirea schitei cu propunerea de dezmembrare fara ca ... (vezi toată discuția)