avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrarea unui teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrarea unui teren

buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a imobilului cu stampila de la of de cadastru si pub imob,sunt 3 stampile de fapt;extras de carte funciara;de la ancpi dosar nr....,incheiere nr....;dispune admiterea cererii;ocpi-actualizare/rectificare nr cadastral si un plan de amplasament si delimitare a imobilului cu propunerea de dezlipire stampilata doar de dansul.vreau sa stiu ce urmeaza sa mai faca ptr dezmembrarea terenului si cat mai dureaza
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:59, 4 Noiembrie 2014
daca erati putin mai atent intelegeati cui i-am dat banii.i-am dat cadastristului 1750 lei.si daca va scriu si va intreb o fac ptr ca nu toata lumea stie cum se face o dezmembrare.daca stiam nu va mai intrebam.era foarte simplu sa-mi spuneti daca suma pe care am dat-o este cea care trebuie.cadastristul care mi-a luat banii nu are ce sa-mi spuna,logic,el spune ca atata costa,dar dumneavoastra neavand nimic de castigat ma asteptam sa-mi spuneti adevarul.daca stiam noi depre ce e vorba nu mai aveam nevoie de cadastrist si nici de dumneavoastra.si ce treaba are notarul?eu am intrebat de cadastrist si propunerea de dezmembrare pe care o face.la notar am aflat cat costa,dar cu cadastristul e mai greu sa aflu daca suma pe care i-am dat-o este prea mare,tinand cont ca suntem la tara si din tot terenul pe care il detine proprietara au mai fost dezmembrari facute si a ramas 1000 m din care eu vreau 304m,iar restul ramane proprietarei,ptr cei 1000m se face dezmembrarea.
Ceea ce nu intelegeti este ca onorariile nu sunt fixe! Nici la notar nici la cadastrist. Nu inteleg de ce nu vorbiti cu acesta apoi mergeti la un birou notarial si va informati. Aici ati primit informatii mai mult decat suficiente. Forumul nu rezolva probleme ci va ghideaza.
Ultima modificare: Marți, 4 Noiembrie 2014
ContSters250994, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)