avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Dezmembrarea unui teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Dezmembrarea unui teren

buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a imobilului cu stampila de la of de cadastru si pub imob,sunt 3 stampile de fapt;extras de carte funciara;de la ancpi dosar nr....,incheiere nr....;dispune admiterea cererii;ocpi-actualizare/rectificare nr cadastral si un plan de amplasament si delimitare a imobilului cu propunerea de dezlipire stampilata doar de dansul.vreau sa stiu ce urmeaza sa mai faca ptr dezmembrarea terenului si cat mai dureaza
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 12:59, 4 Noiembrie 2014
Vorbiti cu notarul cat trebuie sa dati caci la notar nu e ca la piata si nu sunt onorarii fixe. Una este actul de dezmembrare care are un onorariu si alta este actul d evanzare care are alt onorariu in functie de pret, de grila de experiza. Aceste lucruri nu le aflati aici trebuie sa mergeti la notar.
as vrea sa stiu daca cei1700lei pe care i-am dat cadastristului sunt prea multi,tinand cont ca stau la tara.pentru ca dansul mi-a dat o chitanta de 120 lei pana acum.
taxe OCPI
actualizare date = 120
dezmembrare = 60/parcela
1700-240= 1460 onorariu probabil e functie de autorizat si fiind 2 lucrari ar insemna 730/lucrare este un pret mediu #-o
nu inteleg,730 o singura lucrare si fiind doua lucrari pretul este 1460?
Stimate user întrebati notarul si cadastristul. Deja a devenit obositor sa ghicim cui i ati dat bani si pentru ce.

Alte discuții în legătură

S-a facut o dezmembrare gresita - ce sepoate face ? oanaportar oanaportar - 1 lot teren - vreau sa cumpar oparte din teren - pt. aceasta s-a facut o dezmembrare gresita - cum pot schimba /corecta dezmembrarea ? Se face corectare ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare teren claudiu21tgv claudiu21tgv Buna seara. Dețin un teren de aprox 3000 mp căruia vreau sa.i fac cadastru. Am vb cu un cadastrist si mai am de adus un certificat fiscal apoi sa depună ... (vezi toată discuția)
Este legala masurarea unui teren fara proprietari prezenti ? Eumia Eumia Este legala masurarea de catre cadastristi de la o firma de cadastru a unui teren cu imobil pentru intocmirea schitei cu propunerea de dezmembrare fara ca ... (vezi toată discuția)