buna ziua .am dat actele unui executant lucrari cadastru in luna iunie.a venit acum si mi-a adus un dosar care cuprinde plan de amplasament si delimitare a imobilului cu stampila de la of de cadastru si pub imob,sunt 3 stampile de fapt;extras de carte funciara;de la ancpi dosar nr....,incheiere nr....;dispune admiterea cererii;ocpi-actualizare/rectificare nr cadastral si un plan de amplasament si delimitare a imobilului cu propunerea de dezlipire stampilata doar de dansul.vreau sa stiu ce urmeaza sa mai faca ptr dezmembrarea terenului si cat mai dureaza
Vorbiti cu notarul cat trebuie sa dati caci la notar nu e ca la piata si nu sunt onorarii fixe. Una este actul de dezmembrare care are un onorariu si alta este actul d evanzare care are alt onorariu in functie de pret, de grila de experiza. Aceste lucruri nu le aflati aici trebuie sa mergeti la notar.
as vrea sa stiu daca cei1700lei pe care i-am dat cadastristului sunt prea multi,tinand cont ca stau la tara.pentru ca dansul mi-a dat o chitanta de 120 lei pana acum.
taxe OCPI
actualizare date = 120
dezmembrare = 60/parcela
1700-240= 1460 onorariu probabil e functie de autorizat si fiind 2 lucrari ar insemna 730/lucrare este un pret mediu #-o