avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Ordonanta 55/2014
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Ordonanta 55/2014

Am depus adeziune si confirmare in termen la partidul pe listele caruia am fost ales consilier ,la cateva zile am aflat ca datorita unor manevre oculte voi fi exclus din partid si implicit din consiliul local,din acest mtiv am revenit cu optiunea de a deveni independent.Pe surse aflu ca daca am facut a doua optiunen voi pierde automat locul in consiliul local.Este adevarat?? Unde ma pot adresa daca se intampla asa ceva??
Va multumesc!=D>=D>

Alte discuții în legătură

Interpretarea oug 55/2014 Mathushalem Mathushalem Vin in fata D-vs cu rugamintea de a clarifica un subiect important pentru mine si, din cate stiu, pentru multi alti alesi locali. Va rog sa ma ajuati in ... (vezi toată discuția)
Statutul alesilor locali in cazul fuziunii prin absorbtie alpad alpad In conditiile art. 9 alin. 2 lit. h1) Legea 393/2004 privind Statutul aleşilor locali cu modificarile si completarile ulterioare, calitatea de consilier local ... (vezi toată discuția)
In cazul excuderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? ionelpop ionelpop In cazul excluderi unui membru din partid, ce sanse are acesta de a ramine consilier local? Ce poate face Consiliul Local pentu a sprijini acesta ? (vezi toată discuția)