avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... greseala nume in decizie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

greseala nume in decizie

buna ziua
am patit urmatoarea situatie.
Am un litigiu - ajuns la curtea de apel - cu decizie nefavorabila pt mine- - pe care am atacat-o cu contestatie in anulare
bun . decizia curtii de apel - recursul - a fost judecat acum o luna- decizia mi-a parvenit aseara- stiam ca este nefavorabila - nu stiam insa urmatorul fapt- citind motivarea- am obs ca numele meu de familie precum si numele sotie prezinta o inversare de litere- atat in motivare, cat si in argumentatie dar si la final unde este ...in numele legii hotareste.- pe scurt - numele de familie este gresit.
aceasta decizie este data in urma unei contestatii la radierea unei sc- pt care am lucrat si care are salarii neplatite- demonstrat prin lipsa actelor- ea venind si teoretic - radiind societatea.
acum . eu gandesc asa: o decizie gresita - este nula de drept - daca da...imi spune si mie cineva prin ce acte normative?
daca este gresita - nu mai creaza efecte- corect?
cum fac sa o pastrez definitiva astfel incat sa nu se mai poata radia acea societate cu care mai am 4 procese per total?
exista un termen in care poate fi contestata o decizie - definitiva- in care nu este trecut acest fapt?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: lukacs , utilizator 09:17, 16 Octombrie 2014
scrierea gresita a numelui nu anuleaza decizia, este o simpla eroare materiala care se va corecta la cererea dvs sau din oficiu daca se observa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cfp refuz de viza ContSters240394 ContSters240394 O primarie pierde definitiv si irevocabil sporul de dispozitiv(dupa sesizarea curtii de conturi si procese care in final au fost pierdute de primarie, in ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de restrangere activitate Pitbulitza Pitbulitza Buna ziua, Am fost concediata in noiembrie, pe motiv de desfiintare post din cauza situatiei economice nefavorabila si restrangere activitate. Functia mea ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva in penal cezarad cezarad Cand este [b]DEFINITIVA[/b] o hotarare in penal? Dupa judecarea apelului sau dupa judecarea cailor extraordinare de atac, respectiv [b]revizuire[/b] sau ... (vezi toată discuția)