buna ziua
am patit urmatoarea situatie.
Am un litigiu - ajuns la curtea de apel - cu decizie nefavorabila pt mine- - pe care am atacat-o cu contestatie in anulare
bun . decizia curtii de apel - recursul - a fost judecat acum o luna- decizia mi-a parvenit aseara- stiam ca este nefavorabila - nu stiam insa urmatorul fapt- citind motivarea- am obs ca numele meu de familie precum si numele sotie prezinta o inversare de litere- atat in motivare, cat si in argumentatie dar si la final unde este ...in numele legii hotareste.- pe scurt - numele de familie este gresit.
aceasta decizie este data in urma unei contestatii la radierea unei sc- pt care am lucrat si care are salarii neplatite- demonstrat prin lipsa actelor- ea venind si teoretic - radiind societatea.
acum . eu gandesc asa: o decizie gresita - este nula de drept - daca da...imi spune si mie cineva prin ce acte normative?
daca este gresita - nu mai creaza efecte- corect?
cum fac sa o pastrez definitiva astfel incat sa nu se mai poata radia acea societate cu care mai am 4 procese per total?
exista un termen in care poate fi contestata o decizie - definitiva- in care nu este trecut acest fapt?
va multumesc