avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... recuperare imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

recuperare imprumut

Acum circa 6 luni am imprumutat unui prieten o suma de bani pentru care el si-a luat angajamentul scris ca imi va returna banii pana la sfarsitul lunii august.Am ajuns in octombrie si ma tot amana cu tot felul de pretexte.
Intrebarea mea este: ii pot face plangere penala, ori il pot actiona in instanta pentru recuperarea acelei sume(nu este f.mare cca 1400 euro) ..
va multumesc anticipat.#-o
Cel mai recent răspuns: Sherby , utilizator 11:53, 19 Octombrie 2014
Aveti un contract scris intre doua persoane fizice? Puteti sa promovati o actiune in instanta in vederea recuperarii datoriei, daca exista o data scadenta si angajamentul este semnat .
Am un angajament scris si semnat de catre persoana in cauza...este de ajuns?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut intre doua persoane fizice ContSters103115 ContSters103115 buna seara! am imprumutat unei persoane o suma de bani(1000 euro)mai am posibilitatea sa recuperez aceasta suma de bani.am doar chitanta cum au fost trimisi ... (vezi toată discuția)
Recuperare banii imprumutati youngrebell youngrebell Buna ziua ! Acum 2 ani de zile am imprumutat un prieten cu 3450 euro si 8100 lei ca sa-si cumpere o masina si sa faca taximetrie si ne-am inteles ca sa-mi ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ii dau cuiva 3000 de euro cu dobanda claudiu_florin_xiy claudiu_florin_xiy un prieten mia zis ca are pe cineva care are nevoie de 3.000 de euro pentru 6 luni..iam zis ca ii dau dar sa imi dea 200 de euro pe luna dobanda:..omu a fost ... (vezi toată discuția)