avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Finantare Fonduri Europene - neplata transa
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Finantare Fonduri Europene - neplata transa

Buna ziua,
De 2 luni de zile trebuia platita cea de-a doua transa dintr-un proiect finantat cu fonduri europene. In urma a numeroase notificari nu am putut primi un raspuns la aceste notificari , cu termenul cand vor fi trasferati banii (am primit tot felul de raspunsuri de genul "au fost transferati banii dar nu e ok contul de la trezorerie", "banii nu au fost transferati inca de la OI") iar din acest motiv sigur ca nu am putut platii catre stat obligatiile ceea ce a "adus' si o notifcare de la ANaF
Exista vreo procedura pentru recuperarea mai rapida a baniilor? Am citit contractul sau am incercat sa gasec pe net diverse cai pe care sa le aplic dar nu am gasit nimic.

multumesc,
O zi buna!
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 08:33, 20 Octombrie 2014
buna dimineata,
daca aveti de platit obligatiile catre sta si ati intarziat din cauza cererilor de rambursare,exista o hotarare de guvern de anul trecut ,prin care ANAF nu are voie sa va blocheze conturile sau sa va aplice penalizari,la fel si banca ,daca sinteti imprumutat la banca si ati folosit banii pentru finantarea proiectului.Daca se poate sa-mi spuneti pe ce masura ati luat banii si sin ce regiun a tarii sinteti ,va pot da mai multe informatii.
@amg2buc@yahoo.com in masura in care sunteti informata privind HG, trebuie a oferiti informatia pe care o detineti. daca nu aveti informatia va rog sa va abtineti in a da sfaturi sau a dezinforma userul care doreste informatii clare si concrete.
Informatiile nu tin de regiunea in cae se afla beneficiarul de fonduri. Legislatia este aplicabila pe toata suprafata Romaniei!

Avertisment moderator!
Ultima modificare: Duminică, 19 Octombrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
am intrebat in ce regiune se afla proiectul pentru a spune beneficiarului unde sa mearga sa se informeze,iar referitor la hotarire am intrebat programul si masura pentru a informa corect cu data in care a fost data notificarea.dumneavoasra ar trebui sa stiti sa raspundeti mai concret sinteti consultant si moderaor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tinerii fermieri au solicitat apdrp peste 272 milioane de euro intr-o singura sesiune Daniela Bolog Daniela Bolog 02 august 2012 In cadrul celei mai recente sesiuni de primire a proiectelor de finantare pentru Masura 112 „Instalarea tinerilor fermieri” din ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene mamitzica mamitzica buna ziua! Am 2 intrebari, sper ca ma poate ajuta cineva:daca doresc sa infiintez un centru pentru copii cu deficiente de exemplu, pot sa primesc fonduri ... (vezi toată discuția)
Surse de finantare pentru luna ianuarie 2012! Daniela Bolog Daniela Bolog 06 ianuarie 2012 A fost publicat Catalogul surselor de finantare – ianuarie 2012. Acesta cuprinde programele de finantare nerambursabila active ... (vezi toată discuția)