avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... talin retinut
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

talin retinut

Buna ziua va rog lamuriti-ma si pe mine in situatia de fata, am fost oprita de catre un echipaj de politie pentru a efectua un control cei de la rar in urma caruia au constatat ca se depaseste limita max de emisii iar politia mi-a retinut talonul. Programari disponibile la rar se pot face abia la sfarsitul lunii timp in care imi expira si itp-ul si dovada. Ce este de facut in aceasta situatie?se poate prelungi dovada?unde se face itp ul?
Ultima modificare: Joi, 16 Octombrie 2014
aledeea22, utilizator
Cel mai recent răspuns: aledeea22 , utilizator 00:15, 18 Octombrie 2014
Desi nu sustin poluarea mediului, am sa incerc sa va raspund la intrebarile care cred ca ati vrut sa le puneti (mai putin la ultima care denota clar culoarea parului dvs).
1. Programare RAR (prin "cunoscuti/prieteni/verisori") in schimbul a 50 lei se rezolva mult mai repede (daca nu chiar a 2-a zi).
2. In functie de data din programare si de termenul de expirare al dovezii, cerere la comandantul Pol Rutiere pentru prelungirea dovezii (eventual audienta).
3. In cazul in care mai sunt doar cateva zile pana la expirarea ITP-ului si sunteti la RAR, este posibil sa se ofere tot dansii sa il faca (ca sa nu mai umblati ulterior).
SUCCESURI !
Probabil ca nu m-am exprimat corect...intrebarea era daca se face la rar sau in alta parte. Puteati sa-mi raspundeti si fara alte comentarii...ideea era daca poti merge la rar cu sau fara programare pentru ca am auzit ambele variante...parca ar avea vreo importanta cum esti cine esti. Raspunsul nu era obligatoriu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talon furat lory90 lory90 Buna ziua! am o problema si speram ca ma puteti ajuta cu raspunsurile, anul trecut am cumparat o masina pe care am luat-o fiscal pe numele meu dar nu am si ... (vezi toată discuția)
Problema cu o statie itp si inspectorul itp stefanprisacariu stefanprisacariu buna ziua, Nu stiu daca am postat in categoria potrivita, rog sa ma indrumati daca trebuie sa postez in alta parte. Problema ce o voi expune mai jos mi se ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Paul1306 Paul1306 doresc sa imi cumpar o masina iar ,daca masina e inmatriculata in alta tara, ce trbuie sa am in vedere? (vezi toată discuția)