avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Impozit pe venitul din arenda platit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Impozit pe venitul din arenda platit

buna seara !
1.sunt pfa, cu ob activ cultivarea cerealelor, lucreaza in arenda terenuri agricole.
pentru plata arendei se retine la sursa impozit si cass, se declara in declaratia 112. mai am o alta obligatie fata fe fisc si fata de arendatori?
2. impozitarea mea ca pfa va fi in continuare in sistem real sau la norma de venit?
multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:33, 19 Octombrie 2014
La inceputul anului viitor, pana in ultima zi a lunii februarie, trebuie sa depuneti declaratia 205 pentru anul expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sume retinute din arenda amariusflorin amariusflorin Buna. Daca am inteles bine, in 2018, suma rezultata din arendarea unui teren agricol va fi impozitata cu 10% iar CASS nu se mai retine. La o arenda (pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru activitatea de arendare teren zanionel zanionel am luat in arenda de la persoane din comuna pamant pe care l-am cultivat cu griu si fl.soarelui aprox.7 ha ,eu sant pers.fizica neautorizata am tractor ,plug ... (vezi toată discuția)
Pfa (agricultura) trebuie sa depuna declaratia 221 ? Danicico Danicico Buna ziua, conduc evidenta la un PFA(agricultura - cultivarea cerealelor) sistem real. In urma unui control , inspectorul de la Anaf a solicitat declaratia ... (vezi toată discuția)