avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita- hotarare penala/daune morale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita- hotarare penala/daune morale

buna ziua,am primit si eu o somatie de executare silita pe cauza penala cu daune morale si as vrea sa stiu daca au ce sa-mi faca daca nu am nimic pe numele meu,nu sunt salariat,nu sunt casatorit,locuiesc cu unul din parinti dat fiind ca unul dintre ei a decedat,mai am 3 frati si nu am facut succesiunea la un notar
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 11:56, 21 Octombrie 2014
Corect este sa va ganditi cum sa achitati daunele , nu sa cautati sprijin pentru a evita plata lor.....
dar daca nu am momentan cu sa achit daunele ,au ce sa faca?
Dacă nu aveţi niciun bun pe numele dvs. şi nici nu încasaţi vreun salariu, nu au ce să facă.
nici daca as avea cota parte la apartamentul parintilor daca unul dintre ei a decedat si nu s-a fact succesiunea?
Este cumva vorba de daune morale in valoare de 500 + 7000 + 2500 RON = 10.000 RON (si 500 + 800 + 1000 RON cheltuiele de judecata), si o condamnare de 2 luni cu suspendare?

Am citit in alte parte ca in cazul in care refuzati sa platiti aceste sume de bani (sau nu puteti fi urmarit pt ca nu aveti bunuri sau venituri pe numele dvs) se poate revoca suspendarea pedepsei. Nu stiu sigur daca este adeverat, dar poate un avocat in drept penal poate va lamuri

Alte discuții în legătură

Succesiune apartament dupa parinti alynalexandra alynalexandra Buna ziua,acum 5 ani (respectiv2005)a decedat tatal meu iar la mai putin de un an a decedat si mama, pana in momentul de fata eu nu am deschis masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme. buna seara, tatal meu a decedat de zece ... atinas atinas Succesiune cu probleme. Buna seara, Tatal meu a decedat de zece ani si la succesiune trebuia dezbatuta urmatoarea masa succesorala; un apartament ... (vezi toată discuția)
Succesiune adela88-29 adela88-29 Buna ziua. Am si eu doua intrebari daca ma puteti ajuta.Situatia este putin mai complicata. Parintii mei au un apartament pe numele lor,tatal meu a decedat ... (vezi toată discuția)