avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de emisii poluante platita in 2012
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de emisii poluante platita in 2012

Am achizitionat in iulie 2012 un autoturism in leasing , pentru care am platit taxa de emisii poluante.In septembrie 2014 am vandut autoturismul in UE, am dreptul
sa solicit restituirea taxei de emisii poluante?
Daca da, unde trebuie sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 16:05, 18 Octombrie 2014
da, aveti dreptul. Nu se restituie toata taxa, ci doar valoarea reziduala a taxei, care se calculeaza conform OUG 9/2013. Sau puteti cere prin instanta restituirea taxei platite, daca mai aveti copii dupa actele masinii. Copiile se pot lua si de le Serviciul Inmatriculari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)
Taxa lucarica lucarica Am platit taxa speciala pe data de 30.07. 2007. imi mai pot recupera banii? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)