va rog sa imi spuneti cum este corect din punct de vedere legal :
sunt angajata de 4 ani la o firma la care intentionez sa imi dau demisia pe data de 31 luna aceasta (adica e vorba de o zi de vineri ) si sa ma angajez pe perioada determinata de 1 luna la alta firma (respectiv 01.11-30.11)dupa care o sa intru in somaj., ulterior in concediu maternal...ideea este daca e in regula ca data de 01.11.2014 este sambata ...am inteles ca la somaj, la concediu maternal trebuie sa am continuitate ....sau ce ma sfatuiti sa imi dau demisia pe data de 30 octombrie(joia) si sa incep noul contract pe 31(vinerea)
cum este mai bine sa procedez ?
Ca sa fiti mai sigura ca nu veti avea surprize neplacute incetati activitatea la actualul angajator pe data de 30 octombrie si pe 31 incepeti activitatea la celalalt angajator.
deja mi-au fost transmise actele cu data de 31 sper sa nu am probleme mai departe ...in definitiv daca semnez noul contract cu data de 1 nu ar trebui sa se tina cont de zilele saptamanii...va multumesc frumos pentru raspuns
La semnarea c.i.m.nu se tine cont de zilele saptamanii cand se stabileste data de incepere a activitatii, aceasta poate fi zi lucratoare sau zi nelucratoare.