avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare executare pedeapsa- cand trebuie sa ma prezint ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare executare pedeapsa- cand trebuie sa ma prezint la Serviciul de probatiune?

buna ziua ....Astazi am primit o comunicare extras penala in care mi se spune ca se amana aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de 2 ani si masurile de suraveghere . Mi se spune la sfarsit cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare .Intrebarea mea este daca eu trebuie sa mai astept o alta hartie de la ei sau trebuie sa ma prezint la serviciul de probatiune de pe langa Tribunalul Bucuresti ? mentionez ca aceasta hartie nu se specifica nici oo data cand sa ma prezint .Va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: miki1619 , utilizator 14:58, 17 Octombrie 2014
Daca sunteti nemultumit de hotarare puteti face apel. Alfel, urmeaza sa respectati obligatiile impuse in sarcina d-voastra pe durata termenului de supraveghere!
ASTA NU AM INTELES ....CAND TREBUIE SA MA PREZINT LA SERVICUL DE PROBATIUNE DE PE LANGA TRIBUNALUL BUCURESTI?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanarea aplicarii pedepsei lemon007 lemon007 Buna ziua,am si eu o intrebare daca se poate. Daca am dosar penal pt. conducere fara permis, in urma caruia pedeapsa s-a amanat cu 2 ani ,in care sunt sub ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere stefi9 stefi9 Vreau sa stiu daca in urma acestei hotarari judecatoresti,mi a fost anulat permisul de conducere sau nu....Complet: C2 Penal Cameră Preliminară/Fond-amânare ... (vezi toată discuția)
Amanarea aplicarii pedepsei-comunicare hotarare Cristi2fzr Cristi2fzr Buna ziua!stie cineva cat trebuie sa mai astept pana imi vine decizia finala dupa pronuntarea instantei de mai jos? Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: ... (vezi toată discuția)