avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie

Am renuntat la locul de munca fara preaviz si am fost chemat la firma sa semez demisia pe care am semnato dar pe langa asta mia zis sa semnez si un contract de zilier din aceeasi data(nu a semnat) cu demisia si in care scria ca este valabila pe tot anul 2014,vroaim sa intreb este normal ?
Cel mai recent răspuns: daniel 88 , utilizator 20:08, 17 Octombrie 2014
nu chiar, insa doreste sa fraudeze bugetul de stat. Incheie cu dvs un contr civil de prest servicii pt diferenta de suma datorata si nu mai achita contributii la bugetul de asig sociale.
Pe dvs va afecteaza doar la calculul indemnizatiei (suma primita) in cazul unui concediu medical, somaj, ori in cazul pensionarii.
Multumesc pentru raspuns seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariat si zilier la aceeasi unitate lavinia_buciumas lavinia_buciumas Buna ziua va rog sa imi spuneti daca un salariat cu contract de munca cu 8 ore la societate, dupa sfarsitul programului poate avea calitatea de zilier la ... (vezi toată discuția)
Zilieri in pfa laurentiuhandmade laurentiuhandmade buna ziua .daca am o lucrare ca pfa cum pot avea zilieri daca nu am angajati?si ce trebuie sa fac?va multumesc. (vezi toată discuția)
Folosire zilier aivilale aivilale Buna ziua, Pentru codul caen 3832 pot folosi zilieri sa prelucreze fier vechi prin debitare cu aparat de taiat? (vezi toată discuția)