avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 742 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale impozit forfetar la srl cu activ suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

impozit forfetar la srl cu activ suspendata

buna ziua,
am activitatea suspendata la srl din 19.05.2009. mai platesc impozit forfetar pentru perioada 01.05.-19.05.2009?
multumesc
mjustin a scris:

Ordonanta precizeaza ca firmele vor plati impozit incepand cu data de 01.05.2009.

Puteti sa fiti putin mai explicit?In cazul expus mai sus , firma respectiva are obligatia platii impozitului forfetar doar pe perioada 01.05.2009 pana la data suspendarii mentionate la ONRC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum declar aprilie la impozit forfetar? monica_gmg monica_gmg Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea privinta - am o societate la care declar trimestrial impozitul pe profit. tinand cont de noile modificari fiscale, ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma dandy_mihaela dandy_mihaela buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca pot sa suspend activitatea firmei pe o perioada de trei ani daca mai am ceva restante la bugetul de stat.vreo 10 mil lei ... (vezi toată discuția)
Statul imi este dator Kovacs K. Kovacs K. Buna ziua SRL in activitate.Intamplarea a facut,ca anul trecut (2008)am platit impozit pe profit mai mult decat trebuia.Pentru a recupera,in trimestrul 1am ... (vezi toată discuția)