avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil minor

buna,am si eu o problema grava ,sper sa ma ajute cineva,,am o fetita de 11 ani care sta la o matusa dea fostului concubin ,locuieste la ea de 5 ani ,ia/am lasat fetita pentru o perioada cat sunt plecata din tara si acum nu vor sa imi mai dea fata acasa pentru ca e mare si ca au crescuto ea,ma dat in tribunal pentru custodia fetei ,eu nu vreau sa las fata la ea am contribuit cu banii si haine la copil cat timp am fost plecata si cand veneam acasa sa o iau la mine nu vroia sa o lasa la mine.Va rog ajutatima cu un sfat ce se poate intampla cu copilul meu daca nu ma prezint la tribunal si nu vreau sa dau custodia fetei ,copilu este doar pe numele meu nu am nici un grad de rudenie cu aceasta femeie:(:(
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:18, 18 Octombrie 2014
Daca nu va prezentati la judecata probabilitatea sa pierdeti procesul este destul de mare.

Daca vreti sa incercati sa aveti sanse la proces primul pas ar fi sa va angajati avocat care sa va reprezinte la proces si sa tineti legatura cu acesta.

Si cu avocat cazul este foarte complicat pentru dvs. conform celor relatate de dvs.
Probabil ca mai exista anumite amanunte care sa va dea sanse la proces, dar ceea ce ati expus este insuficient ca sa va dea sanse reale...
Ultima modificare: Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia copilului Naomi 13 Naomi 13 Buna ziua, de curând m-am despărțit de concubinul meu ,noi avem o fetiță de 7 luni. Pe parcursul sarcinii el s-a înrăutățit și a început sa mă ... (vezi toată discuția)
Buna seara . sunt intr-o relatie de 4 ani , și avem o fetița ... Nicoletasamira12 Nicoletasamira12 Buna seara . Sunt intr-o relatie de 4 ani , și avem o fetița de 2 ani , el de 1 an și ceva este violent fizic și verbal și vreau sa îl părăsesc , Dar ... (vezi toată discuția)
Custodie adam_melissa1987 adam_melissa1987 buna seara,daca este cineva care ma ajuta si pe mine si ma intelege,am stat 2 ani in concubinaj u un numit x am nascut o fetita si , am fc casa parinti mei mau ... (vezi toată discuția)