avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Parola publicata???
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Parola publicata???

de ce dati pa pagina parola sub care am intrat pe avocat .net ? voi nu va gindati la securitatea mea sau sunteti nestiutori ? ceia ce nu prea cred . e bine ca altadata sa nu mai treceti si parola pe site.
:(#-oB-)=D>=D>X-(

Cel mai recent răspuns: Raluca Iliescu , Avocat 21:32, 18 Octombrie 2014
Cred ca este o confuzie stimate user. Numai Dvs vedeți parola. Va rog sa aveti in ton cuviincios.
Va luam revolta in serios chiar daca pare o glumita: faceti click pe Logout cand ati terminat vizita pe forum.
Nu se vede parola... stati calm!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act vanzare-cumparare , donatie sau testament nitucornel nitucornel Buna ziua ! Cum e mai bine in cazul in care parintii vor sa treaca apartamentul pe numele meu, deoarece am grija de ei ? Am o sora care a spus ca nu-i poate ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Parola de yahoo furata alinarms alinarms mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc. (vezi toată discuția)