avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comision de risc...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comision de risc...

buna ziua.am luat un credit in 2008 si lunar imi opreste comision de risc,ce pot face sa recuperez banii?
/
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 22:03, 20 Octombrie 2014
Trebuie sa actionati banca in judecata pentru a disparea acel comision din contractul dvs. si pentru a va recupera si banii dati pe un astfel de comision in perioada 2009-la zi si pe viitor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision de risc Ecaterina-Elisabeta Ecaterina-Elisabeta Buna ziua, Am un credit de nevoi personale cu ipoteca din 2008.Mi se percepe un comision de risc 0.26% aplicat la soldul creditului,platibili lunar in zilele ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive contract credit ipotecar rdelia rdelia Buna ziua, Va rog sa-mi spune-ti daca mai am posibilitatea sa-mi recuperez banii pe care i-am platit pentru comisionul de administrare lunar intr-un ... (vezi toată discuția)
Recuperare comisioane incasate abuziv/clauze abuzive xander123 xander123 In decembrie 2008 am contractat un credit de nevoi personale in valoare de 5000 RON cu o dobanda fixa de 14.5% pe o perioada de 120 de luni. La aceasta dobanda ... (vezi toată discuția)